horaris

Les del yoga són encara unes tècniques molt desconegudes a la nostra cultura. Ho comprovem cada dia quan sentim dir que el yoga són només exercicis físics, o que és per a persones molt flexibles, o que per a practicar yoga cal seure sense moure's i recitar la síl·laba OM. 

El cert és que yoga és una pràctica per a tothom i l'objectiu de la nostra escola és apropar-lo a aquelles persones que n'estiguen interessades, sense importar la seua condició física, el seu estil de vida o l'estat de salut. 

Per això a DIPA t'oferim diferents estils de yoga en diferents formats, per a que trobes el què més et convé: dues classes a la setmana, tots el dies, d' un estil, de dos o tres estils combinats, classes i tallers els caps de setmana...


Las técnicas del yoga son aún poco conocidas en nuestra cultura. Nos damos cuenta de ello cada vez que nos cuentan que el yoga son solamente ejercicios físicos, o que es para gente flexible, o que su práctica consiste en sentarse inmóvil a recitar la sílaba OM.

Pero lo cierto es que el yoga es una práctica para todas las personas. El objetivo de nuestra escuela es acercarlo a todas aquellas que estén interesadas en conocerlo, sin importar su estado de salud, su estilo de vida o su condición física.

Por esto en DIPA te ofrecemos diferentes estilos de yoga en diferentes formatos: dos clases semanales, clases a diario, de un estilo, de dos o más estilos combinados, talleres, charlas y clases especiales en fin de semana...


Els nostres horaris per al curs 2019-2020 són aquests:

Nuestros horarios para el curso 2019-2020 son estos:


horaris curs 2019-2020


QUOTES:

BÀSICA    2 classes/setmana del mateix grup, 48€/mes.

COMBINADA    2 classes/setmana de diferents grups, 58€/mes

QUOTA DIPA    Classes il·limitades entre setmana, 70€/mes

Matrícula: al setembre gratuïta. A partir d’octubre 30€ cada vegada que et dones d’alta.

ALTRES QUOTES:

YOGA TERAPÈUTIC II  58€/mes.

MINDFULNESS · Atenció Plena  28€/mes 1 classe setmanal. 48€/mes 2 classes setmanals.

EN CAP DE SETMANA:

Monogràfics de yoga  30€/sessió.

Yoga Aeri (adults)   20€/sessió

Yoga Aeri per a xiquetes i xiquets   20€/sessió

Diumenges de Kundalini Yoga   20€/sessió

Constel·lacions familiars  5€ per representar i 45€ per constel·lar 

 

yoga aeri

 


YOGA PERINATAL 2017

MINDFULNESS

VINYASA matins amb Carles Romero